Guide for begyndere til FOREX Trading

Hvordan man bruger bullish candlestick mønstre, når man køber aktier

Hvis du leder efter aktier at købe, er en måde at finde gode kvalitetskandidater på at bruge teknisk analyse til at forudsige fremtidige markedsbevægelser. Mange tradere analyserer candlestick mønstre, da de kan give dig en bedre fornemmelse af markedssentiment og potentielle prisbevægelser. Især kigger de efter bullish candlestick mønstre.

Hvad er bullish candlestick mønstre?

Bullish candlestick mønstre dannes, når sikkerhedsprisen lukker højere end den åbner, og candlesticken har en lille naturlig krop med øvre og nedre skygger. Den øvre skygge repræsenterer den højeste pris, der blev nået i løbet af handelsperioden, mens den nedre skygge angiver den laveste pris.

Der er nogle forskellige bullish candlestick mønstre, som du kan kigge efter, hver med deres implikationer. Her er nogle almindelige bullish candlestick mønstre:

The Hammer

Dette mønster indikerer, at markedet begynder at vende efter en periode med tilbagegang. Det dannes, når aktiekursen åbner lavere end den foregående dags lukning, derefter stiger og lukker nær dagens højeste. Den lange nedre skygge viser betydeligt salgspres, men køberne var i stand til at skubbe prisen tilbage op.

The Inverted Hammer

Dette mønster er næsten det samme som hammeren, men det opstår efter en periode med stigende priser. Det signalerer, at markedet måske er klar til at vende kursen og begynde at falde.

The Morning Star

The Morning Star er et tre-dages candlestick mønster, der indikerer, at markedet begynder at vende efter en periode med tilbagegang. Den første dag er et langt rødt lys, efterfulgt af et lille grønt lys i midten, og derefter endnu et langt rødt lys. Det lille grønne lys i midten viser, at der stadig er noget salgspres, men køberne begynder at få fodfæste.

The Bullish Engulfing Pattern

Dette to-dages candlestick mønster er en stærk indikation af, at markedet vil vende. Det dannes, når et lille rødt lys efterfølges af et stort grønt lys, der fuldstændig ‘omslutter’ det røde lys. Det viser, at sælgerne mister terræn til køberne.

Disse er blot nogle få af de bullish candlestick mønstre, du kan kigge efter, når du køber aktier.

Hvis du ser nogen af disse bullish candlestick mønstre, kan det være en god idé at købe aktien. Gør altid din egen research, før du træffer nogen permanente investeringsbeslutninger.

Tips til succes, når du bruger bullish candlestick mønstre

Når du bruger bullish candlestick mønstre til at købe aktier, kan du gøre et par ting for at forbedre dine chancer for succes.

En måde at finde lave priser på er at bruge teknisk analyse. Teknisk analyse er et værktøj, som investorer bruger til at studere aktiekurver og identificere potentielle købs- og salgs muligheder.

Investorer kan bruge mange forskellige tekniske indikatorer, men støtte og modstand er blandt de mest populære. Støtte- og modstandsniveauer bruges til at identificere, hvor aktiekursen sandsynligvis vil finde støtte eller modstand. Når aktiekursen når et støtteniveau, er det sandsynligt, at den vil hoppe tilbage op. Når aktiekursen når et modstandsniveau, er det sandsynligt, at den vil falde tilbage ned.

Fordelene ved at bruge disse mønstre

Brug af bullish candlestick mønstre kan forbedre dine chancer for succes, når du køber aktier. Disse mønstre kan give dig en bedre fornemmelse af markedssentiment og potentielle prisbevægelser.

De kan også hjælpe dig med at købe aktier til lave priser og sælge dem til høje priser. Ved at bruge disse mønstre kan du træffe mere informerede investeringsbeslutninger og potentielt drage fordel af det stigende aktiemarked.

Eksempler på succesfulde aktiehandler lavet med bullish candlestick mønstre:

  • I 2016 købte en trader Apple-aktier til $105 per aktie. Aktiekursen steg derefter til $120 per aktie.
  • I 2017 købte en trader Tesla-aktier til $250 per aktie. Aktiekursen steg derefter til $380 per aktie.
  • I 2018 købte en trader Amazon-aktier til $1.100 per aktie. Aktiekursen steg derefter til $1.600 per aktie.

Opsummering

Først, identificer aktier, der er i en optrend. Når en aktie er i en optrend, betyder det normalt en stigende pris. Dernæst kan du bruge teknisk analyse til at identificere potentielle købs- og salgs muligheder; sæt stop-loss ordre for at begrænse dine tab, når du har identificeret muligheder. Endelig skal du altid have en plan for, hvornår du vil sælge aktien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Forex-markedsdiagram afbildet på en smartphone-skærm, der illustrerer valutakurser og markedsbevægelser. Previous post Om de tre store valutahandelssessioner
Trading charts Next post Introduktion til teknisk analyse af prismønstre for aktiehandlere