Forex trading graphs.

Hvad vil det sige at være en positionshandler i forex?

En positionshandler er en erhvervsdrivende, der opbevarer aktiver i længere tid. De kan beholde stillinger i måneder eller endda år i træk. Positionshandlere er per definition trendfølgere, da de er mindre bekymrede over kortsigtede bevægelser, medmindre de kan påvirke den langsigtede udvikling af deres position. De fleste positioneringshandlere handler ikke aktivt og bliver overhalet af langsigtede køb og behold investorer gennem deres handler.

Handlende, der følger denne handelsstil, bruger generelt både teknisk analyse og fundamental analyse, når de træffer beslutninger, men de overvejer også andre variabler såsom markedstendenser og tidligere tendenser. Positionshandlere er dem, der har fremragende ind- og udgangspunkter samt evnen til at angive en stop-loss-ordre, hvis det er nødvendigt.

En positionshandler køber et aktiv for at drage fordel af dets værdistigning i det lange løb. Denne erhvervsdrivende er mindre bekymret over kortsigtede udsving i pris og aktuelle nyheder, medmindre de ændrer perspektivet for positionshandlerens langsigtede syn.

Positionshandel vs swinghandel

Selvom positionshandel og swinghandel har et lignende koncept, er de forskellige i investeringsvarighed. Positionshandlere beholder deres positioner i en længere periode end swinghandlere, normalt måneder eller år, hvorimod swinghandlere generelt beholder deres positioner i dage eller uger.

Positionshandel vs dagshandel

Den polære modsætning til en dagshandelstilgang er en handelsmetode, der anvender kortsigtede markedsbevægelser. Daghandlere forsøger at købe og sælge mange aktiver for at lukke deres transaktioner inden udgangen af ​​handelsdagen, med ringe eller ingen intention om at beholde dem natten over.

Fordele ved positionshandel

Der er mere tid til andre aktiviteter eller erhverv, da positionshandel kræver opmærksomhed, når man vurderer en potentiel aktie.

Det er en langsigtet plan, der kan give betydelige fordele.

Fordi positioner ikke skal overvåges dagligt, er der mindre pres på den erhvervsdrivende end med nogle kortsigtede strategier.

Ulemper ved positionshandel

Fordi handelspositioner med få penge er umulige, er massive indskud påkrævet. Prisudsving af denne størrelse er mere tilbøjelige til at resultere i det samlede tab af de investerede kontanter.

For at holde positioner åbne i lang tid kræves der betydelig kapital. Handler kan vare i flere måneder; derfor er pengene bundet.

Positionshandel har en lavere fare end daglig handel eller swinghandel, men det vil næsten helt sikkert være fatalt, hvis der begås en bommert. Hvis tendensen ikke følges, mister den erhvervsdrivende sit indskud og tidsforbrug.

Swapgebyrer kan stige, hvis en position står åben i lang tid.

Er positionshandel det rigtige for dig?

Hver handelsstil skal matches med en erhvervsdrivendes mål, og hver har fordele og ulemper.

Den første overvejelse er, hvorfor du investerer. Har du allerede planlagt at gå på pension? Vil du skabe en karriere inden for handel? Eller kan du lide at boltre dig i markedet og vil investere i en virksomhed? Og hvor meget tid hver uge eller dag ville du bruge på at spore din portefølje?

Dagshandel er effektivt på et tyremarked, når tendensen er stærk. Det er ikke så nemt at handle på et bjørnemarked. Dagshandel kan være gavnligt under et stagnerende marked, der bevæger sig sidelæns og vrikker rundt.

Sidst men ikke mindst

Positionshandel er en type handelsstrategi, hvor handlende søger at fange mere betydningsfulde, flerdages markedsbevægelser. I stedet for at forsøge at drage fordel af mindre prisudsving, fokuserer positionshandlere på at drage fordel af langsigtede tendenser på markedet. Det kan give dem et overblik over markedet, der kan hjælpe dem med at identificere væsentlige muligheder.

Selvom positionshandel kan give nogle fordele, er der også risici forbundet med det. Fordi positionshandlere holder deres positioner i længere perioder, kan de blive udsat for mere betydelige udsving i markedet. Det betyder, at de kan blive nødt til at håndtere mere volatilitet og muligvis have højere risikotolerance.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Stock market chart Previous post Hvordan finder man gode aktier at handle? 
Forex-markedsdiagram afbildet på en smartphone-skærm, der illustrerer valutakurser og markedsbevægelser. Next post Om de tre store valutahandelssessioner